Lag?

Discussion in 'Help & Support / Errors & Bugs' started by Exile1999, Sep 2, 2014.

  1. Exile1999

    Exile1999 Ex-OPBuilder
    Builder ⛰️ Ex-Resident ⚒️ Premium Upgrade

    Joined:
    Aug 21, 2013
    Messages:
    898
    Trophy Points:
    28,540
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,037
    So... recently I have been lagging on EcoCityCraft and I have no idea why. It is not computer lag, as I am on a good laptop and average 70-140 fps. It shouldn't be internet lag either, since I have pretty good internet. Here are the ookla speed test results:

    [​IMG]

    If anyone knows why I am lagging, please let me know.

    Sorry in advance if this is in the wrong spot, I do not know the forums too well.
     
  2. jacob03082000

    jacob03082000 Builder
    Builder ⛰️ Ex-Tycoon ⚜️⚜️⚜️

    Joined:
    May 31, 2012
    Messages:
    575
    Trophy Points:
    13,040
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +104
    Thats impressive upload speed. I think this needs to be moved to help/suport doe....
     
  3. Pab_Jr

    Pab_Jr Former Staff Member
    EcoLeader ⛰️⛰️⛰️ Ex-Tycoon ⚜️⚜️⚜️ Premium Upgrade

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    5,139
    Trophy Points:
    73,270
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,195
    Moving to help and support,

    Also, I also have amazing upload/download, however crash very often. I am not sure what causes said issues, but i doubt its an error with ecc. (Maybe your connection to ECC is the problem.)
     
  4. Gernen

    Gernen Prime Minister
    EcoLeader ⛰️⛰️⛰️ Ex-President ⚒️⚒️ Premium Upgrade

    Joined:
    Nov 2, 2012
    Messages:
    2,302
    Trophy Points:
    43,660
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,115
    It may be latency lag.
     
  5. Exile1999

    Exile1999 Ex-OPBuilder
    Builder ⛰️ Ex-Resident ⚒️ Premium Upgrade

    Joined:
    Aug 21, 2013
    Messages:
    898
    Trophy Points:
    28,540
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,037